I see, I see …

I am staying a few days at my mum’s place and she has this gorgeous quilt on the quest room bed. Made by my mum. She is a real ‘crea-bea’, and has created a lot of beautiful things out of fabric. X-mas and Eastern decoration, many quilts, rugs, pillow cases etc.

Quilt

This quilt was my inspiration for this weekends I see, I see topic. Lets present our ‘crea-bea’ side. What do you create? Knitting, painting, sculpture, DIY, jewellery.

The topic is ‘made by me’ (zelfgemaakt).

Have a creative weekend.

Be Sociable, Share!

  3 Comments

  1. Ien said:

   Prachtige quilt!!! Complimenten!

   February 16, 2015
   Reply
  2. Mieke de groot said:

   Ik vind het een neel leuk idee. Jammer dat ik niet mee kan doen. Ik heb al een paar maal een foto i gestuurd, maar ik doe het niet goed. Ik ga naar mijn Fotostream en dan verzend ik naar My Laboto en druk op verzend. Het blijkt dat het niet aankomt. Eerst dacht ik dat je mijn foto niet mooi vindt, maar je ontvangt ze kennelijk niet. Helaas.

   February 25, 2015
   Reply
   • Mariella said:

    Zou het beter werken als je i.p.v. het envelopje op the website rechtstreeks het mailadres gebruikt? Je kunt me mailen op info@latolo.com

    February 26, 2015
    Reply

  Leave a Reply

  Your email address will not be published.

  Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.